Druknet i Danmark i fjor - funnet i Lillesand

Død mann er savnet danske (49).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En død mann som onsdag forrige uke ble funnet i sjøen ved Lillesand var en 49 år gammel danske som ble meldt savnet etter en mopedulykke i Danmark i desember i fjor.


Lensmann Kjetil Nygård i Lillesand sier til fvn.no at politiet venter på tilbakemelding fra Kripos, men at de er så godt som sikre på at det er 49-åringen som er funnet. Han ble meldt savnet 3. desember i fjor, og like etter ble mannens moped funnet ved elvebredden i Grenå i Danmark.


- Vi satte i gang søk etter mannen etter at vi fikk en henvendelse fra mannens bror. Etter en stund fant vi mopeden i vannkanten, og vi går ut fra at han har trillet ned i elva, sier visepolitiinspektør Michael Henningsen i politiet i Grenå til Berlingske Tidendes nettutgave.


Det var fiskere som fant den døde personen ved Lyngholmen sør for Lillesand, over 300 kilometer unna stedet hvor 49-åringen forsvant. Det er ikke uvanlig at lik som blir funnet i sjøen utenfor Sørlandet har drevet langt før de blir funnet.


(NTB)

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer