Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Druknet» mann dukket opp

26. juli forsvinner Derek Nicholson sporløst under en badetur. Ni dager senere dukker han opp igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Derek Anthony Nicholson (30) fra New Jersey sier til sin høygravide kone Nicole at han vil bade. I mens holder Nicole øye med ekteparets to små barn, som leker på stranda.

10 minutter senere er ektemannen forsvunnet.

Politiet setter i gang en stor leteaksjon. Både til lands og vanns. Etter en stund kan politiet opplyse at mannens sko er funnet skylt opp på stranda. Man antar at Nicholson er druknet, og avslutter søket.

Få dager senere føder Nicole en sønn, som hun kaller opp etter sin avdøde ektemann.

Hukommelsestap

Ni dager etter Nicholsons antatte drukningsdød - støter politiet på en mann langs Ninth Avenue i New York. Mannen har kul i hodet, og kan ikke gjøre rede for hvem han er.

Etter en stund kan politiet slå fast at det er snakk om den «druknede» Derek Nicholson. Etter en sjekk på sykehuset, får Nicholson reise hjem til familien og sin nyfødte sønn.

Nicholsons kone blir stum når hun får beskjed om mannens «gjenoppstandelse».

- Jeg er sjokkert. Jeg er overveldet, men sjokkert, sier hun til New York Post.

Livsforsikring

Politiet har imidlertid valgt å granske saken nærmere, etter de ble kjent med at Nicholson nylig tegnet en livsforsikring verdt 1 millon dollar. De har også reagert på et par andre aspekter ved saken, skriver Newsday. Blant annet var Nicholson kun iført en avrevet olashorts da han forsvant. Da han ble funnet hadde han både bukse, genser og sko.

MYSTERIUM: Derek Anthony Nicholson dukket opp igjen ni dager etter «drukningen». Hva som ligger bak forsvinningshistorien, er foreløpig et mysterium. Politiet er på saken.