Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Druknet par kan være norsk

Kanarisk politi jobber nå på spreng med å finne identiteten til paret som fredag druknet utenfor San Augustin, sør på Gran Canaria. Men ifølge øyenvitner, skal paret være norske, skriver Canriposten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hvis ikke vi får noen tips vedrørende det druknede paret, kan det ta lang tid å identifisere likene, sier en kilde ved politiet i Playa del Inglés.

Politiet jobber nå på spreng med å finne identiteten til paret som druknet utenfor San Augustin, fredag. Men ifølge øyenvitner som var på stranden da tragedien inntraff, skal paret være norske eller svenske.

Ingen har imidlertid meldt de to savnet og politiet står så langt bom fast i forhold til å kunne fastslå parets identitet.

Politiet har nå tatt parets fingeravtrykk og har sendt disse til det internasjonale registeret i Spania i håp om å finne noen spor der. Politiet jobber også tett sammen med turoperatørene på Gran Canaria i jakten på identiteten til de to druknede.

Ulykken inntraff klokken 14.15 og den omkomne svensken var på stranden da han hørte fortvilte skrik fra paret. Til tross for høye bølger og sterk vind, kastet svensken seg ut i vannet og la på svøm for å redde de to. Men bølgene og understrømmene ble for voldsomme og alle tre omkom.

Hele Norges coronakart