Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Druknet valp i flyplass-toalett

Da Cynthia V. Anderson ikke fikk lov til å ta med den to uker gamle valpen på flyet, gikk hun på toalettet og druknet den forsvarløse lille valpen.

ARRESTERT:  Cynthia V. Anderson er nå arrestert, etter at hun sist fredag druknet sin to uker gamle hundevalp i en toalettskål på en flyplass i Nebraska. Foto: NEBRASKA DEPARTMENT OF CORRECTIONAL SERVICES
ARRESTERT: Cynthia V. Anderson er nå arrestert, etter at hun sist fredag druknet sin to uker gamle hundevalp i en toalettskål på en flyplass i Nebraska. Foto: NEBRASKA DEPARTMENT OF CORRECTIONAL SERVICES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mens snøstormen inntar USAs østkyst og befolkningen innstendig blir bedt om å holde seg innendørs, har 56 år gamle Cynthia V. Anderson sjokkert amerikanerne og fått dyrevenner til å rase.

Kvinnen fra Florida hadde vært i Nebraska for å hente med seg noen doberman-valper hjem til solskinnsstaten.

To uker gammel Men ifølge avisa Orlando Sentinel, som først omtalte saken, ble Cynthia Anderson sist fredag ble nektet å ta med seg de tre små valpene på flyturen. Fordi valpene ikke var mer enn to uker gamle.

Det var flyplasspersonalet på Central Nebraska Regional Airport, noen mil vest for storbyen Omaha i Nebraska, som oppdaget de små doberman-valpene, og konstaterte at det var uforsvarlig å ta dem med på en lang flyreise.

Cynthia V. Anderson hadde også med seg to fullvokste doberman-hunder, ved siden av de tre små valper, da hun forsøkte å sjekke inn for flyreisa til hjemstaten til Florida.

Druknet i do To av de små valpene ble overlevert til Cynthia Anderson foreldre som kom henne til unnsetning på flyplassen. Uvisst av hvilken grunn skal den 56 år gamle kvinnen tatt med seg den tredje valpen inn på flyplassen toalett, og druknet den forsvarsløse lille valpen.

Kort tid etter at Anderson gått inn på det offentlige toalettet med den ene valpen, kom hun alene ut for å sjekke inn på flyet. Men da en annen kvinne gikk inn på toalettet kort tid etter, ble det slått full alarm. Kvinnen oppdaget at det i toalettskåla lå en livløs liten hundevalp.

Politiet på flyplassen i Nebraska ble varslet, og noen minutter seinere ble den 56 år gamle Florida-kvinnen arrestert.

Mens Cynthia Anderson sitter bak lås og slå hos sheriffen, har myndighetene overlevert de to gjenlevende valpene og de to store hundene til USAs største dyrevernsorganisasjonen The Humane Society.

Fengslet Den to uker gamle doberman-valpen som ble funnet i toalettskåla på flyplassen er allerede obdusert. Det ble funnet vann i valpens lunger, noe som tyder på at den ble druknet.

Cynthia Anderson sitter fortsatt arrestert i Nebraska, og risikerer en lengre straff for dyremishandling.

Hun var løslatt på prøve for andre kriminelle handlinger, og Cynthia Andersson som er hjemmehørende i Edgewater like sør for byen Daytona Beach i Florida er tidligere godt kjent av politiet i hjembyen.