- Du bør ha sex med deg selv

Italias statsminister Silvio Berlusconi ga sexråd til prostituert.

EN FAMILIEGREIE: Den italienske statsministeren Silvio Berlusconi gir genene æren for sengeferdighetene sine. Foto: REUTERS
EN FAMILIEGREIE: Den italienske statsministeren Silvio Berlusconi gir genene æren for sengeferdighetene sine. Foto: REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sagaen om Italias statsminister Silvio Berlusconi (72), vakre kvinner og lydopptak fortsetter for fulle mugger i landets medier.

I går kom det tredje avsnittet i serien av lydopptak prostituerte Patrizia D'Addario (42) gjorde da hun besøkte den styrtrike statsministeren i boligen hans i Roma.

Opptaket er publisert av det ukentlige bladet L'Espresso, og ifølge Times Online hører man en samtale paret hadde etter sex.

Tipser om masturbasjonDen svært så åpne og pikante samtalen går som følger:

Patrizia D'Addario: En ung mann ville kommet i løpet av et sekund. Jeg mener, han ville kommet. Unge menn er under stort press.Silvio Berlusconi: Men hvis du vil tillate meg, jeg tror det er en familiegreie.

PD: Hva?

SB: Å få orgasme.PD: Vet du hvor lenge det er siden jeg har hatt slik sex som jeg hadde med deg i kveld? Det er flere måneder, helt siden jeg slo opp med kjæresten min. Er det normalt?

SB: Får jeg? Du bør ha sex med deg selv. Du bør ta på deg selv ofte.

Politikere reagererSerien av lydopptak har fått italienske politikere til å reagere. Massimo Donadi, en partileder på venstresida, kaller statsministerens oppførsel «moralsk forkastelig», og opposisjonsleder Dario Franceschini mener Berlusconi helt selvforskyldt er fanget i noe som minner om et realityprogram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer