ENDRING FOR ALLE: Om én uke vil alle facebookbrukere ha den nye tidslinjeprofilen. Fort deg å endre det du vil skjule for andre. Foto: skjemdump av Facebooks presentasjon av timeline
ENDRING FOR ALLE: Om én uke vil alle facebookbrukere ha den nye tidslinjeprofilen. Fort deg å endre det du vil skjule for andre. Foto: skjemdump av Facebooks presentasjon av timelineVis mer

Du har én uke på å slette pinligheter på Facebook

Neste tirsdag må alle bruke den nye tidslinje-profilen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra i dag av blir alle pålagt den nye "tidslinje-profilen", men du har frem til neste tirsdag (31. januar) på å slette ting du helst vil glemme, og hvert fall ikke vil at andre skal grave opp igjen, i følge Yahoo.

Den nye profilen viser ikke bare det siste du har gjort på Facebook, den viser alt du har bedrevet siden du først åpnet en konto. Med enkle grep kan besøkende bla seg tilbake både måneder og år.

Gammelt grums Gamle forhold, pinlige festbilder og statusoppdateringer fra sene nattetimer - alt vises på den nye profilen. Dette er ikke noe du vil at den nye sjefen din skal se.

Pass på at du oppdager pinlighetene før andre gjør det!

Facebook er stadig i forandring. Hver gang oppstår det grupper som uttrykker sin vrede over endringene. Én facebookgruppe har tiltrukket seg over 1,5 millioner brukere som syns alt var mye bedre før. Samtidig er det mange som allerede har valgt å bytte til den nye tidslinje-profilen.