Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Du har ødelagt livet for mange mennesker

- Du har ødelagt livet for mange mennesker. Du har ødelagt livet for deg selv også! Det fikk drapstiltalte Trond Ramsland høre av sin tidligere svigermor i retten mandag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sterke utspillet kom helt på slutten av vitneprovet til Aud Karin Rønnestad i Gulating lagmannsrett i dag. Hun er mor til avdøde Ingse Rønnestad.

Hennes tidligere svigersønn, Trond Ramsland, står tiltalt for å ha skutt og drept Ingse Rønnestad i et parkeringshus i Bergen.

Etter at Aud Karin Rønnestad hadde avsluttet sitt vitneprov, sa hun at hun gjerne ville si noe om hvordan hun og familien hadde opplevd tiden etter at hennes datter ble skutt og drept.

Dommer Jon Atle Njøsen ønsket ikke at hun skulle gå for mye inn på dette i denne delen av vitneprovet, men sa ja da hun sa hun gjerne «ville si noe til Trond».

Rønnestad snudde seg mot den tidligere svigersønnen og sa med rolig stemme det hun hadde på hjertet.

- Jeg tror nok du kommer til å få det vondt selv også, avsluttet hun.

Ramsland ønsket å kommentere utsagnet, men ble stoppet av dommeren. Dommeren hadde tidligere advart Ramsland mot å komme med annet enn relevante spørsmål til vitnet.

- Vi har vært fleksible med adgangen til å stille spørsmål og kommentere. Vi har hørt at du kanskje ikke er enig med vitnene. Hvis du føler du er uenig, vil jeg ikke ha kommentarer med sterke personkarakteristikker, advarte dommeren før avdødes mor kom inn i retten. (©NTB)