Du kan bli millionær!

STAVANGER (Dagbladet): Er du kvinnen som møtte denne mannen på Bergensbanen 14. september i 1994, så blir du millionær!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Engelske Philip Phillipps vil nemlig gi millionarven sin til en norsk kvinne han møtte på toget mellom Oslo og Bergen i 1994. Problemet er bare at han ikke aner hvem hun er!

- Vi snakket sammen på toget, og hun gjorde et uutslettelig inntrykk på meg. Samtalen varte bare en halvtime, men noen ganger er det nok. Hun var en svært interessant og intelligent kvinne. Og siden jeg ikke har andre arvinger, vil jeg gjerne testamentere huset mitt til henne, sier Philip Phillipps.

Millionvilla

Etter et langt liv som ansatt i kommunens skoleetat er den ugifte engelskmannen blitt pensjonist. Han eier en tomannsbolig i byen Truro i Cornwall i England. Det er verdt 130000 pund, ca 1,6 millioner norske kroner, og den barnløse mannen har grublet på hvem som skal arve det når han dør.

Tankene gikk til en kvinne i Norge han ikke engang vet navnet på. De to møttes onsdag 14. september 1994, på toget fra Oslo til Bergen. Kvinnen, som er fra Stavanger-distriktet, gikk sannsynligvis på ved Finse. Hun gjorde et veldig sterkt inntrykk på ham, men den stillfarne gentlemannen spurte aldri hva hun het.

Skal få alt

Phillipps har fått hengt opp en etterlysning etter kvinnen på et kjøpesenter og satt inn annonse i lokalpressen. Historien ble omtalt i Rogalands Avis i går.

Når Dagbladet ringer, lurer den beskjedne engelskmannen først på om han skal la seg intervjue av ei riksavis. Men han vil så gjerne ha kontakt med kvinnen, som kan ha flyttet til en annen kant av landet siden sist.

- Jeg vil helst bli kjent med henne, men jeg vil understreke at dette tilbudet er uten betingelser. Hun skal få arve alt jeg eier uansett, sier Phillipps.

Kvinnen blir beskrevet som slank, middels høy, med mørkt hår og rundt ansikt. Kvinnen, som i dag er 45- 50 år gammel, snakket om å dra til Kina med sin far.

Nå håper 68-åringen at hun leser dette og gir seg til kjenne ved å sende brev og bilde i posten. Philip Phillipps' adresse er 7 Trelawney Rd, Truro, Cornwall TR1 3TG, England.

SØKER ARVING: Dette huset skal tilfalle en norsk kvinne etter at Philip Phillipps er død. Men han må finne henne først.