Du leser nå Dagbladet Pluss

Krisen i Arbeiderpartiet

- Du kan klare å holde kroppen i kriseberedskap en stund, men etter hvert tar det på

Midt i stormen av konflikter og mistillit, har Ap-sekretær Kjersti Stenseng konsentrert seg om to ting.

HOLDE HODET KALDT: Ap-sekretær Kjersti Stenseng har vært gjennom en krevende periode. Hun mener den viktigste egenskapen hun har hatt bruk for i i denne perioden, er evnen til å holde hodet kaldt. Foto: Henning Lillegård.
HOLDE HODET KALDT: Ap-sekretær Kjersti Stenseng har vært gjennom en krevende periode. Hun mener den viktigste egenskapen hun har hatt bruk for i i denne perioden, er evnen til å holde hodet kaldt. Foto: Henning Lillegård.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gardermoen (Dagbladet): Før det ekstraordinære landsstyremøtet i Ap lå kriser og konflikter i kø. Etter to dager på Gardermoen senker partisekretær Kjersti Stenseng skuldrene. Sentralstyret sluttet seg mandag til Ap-leder Jonas Gahr Støre og partisekretær Kjersti Stensengs konklusjon i Giske-saken. Landsstyret ga partiledelsen sin fulle støtte.

- Folk forlater Gardermoen med fornyet energi. Vi hadde behov for å komme sammen, sette punktum og komme i gang med politisk arbeid. Nå vil jeg bruke den positive stemningen til å ta partiet videre. Folk er utålmodige etter å komme i gang med politikk og strategi for lokalvalgkampen neste år. Vi gjorde et godt valg i 2015, fikk mange nye ordførere som har levert mye god politikk. Utfordringen er å gjenvinne makt i kommunene vi styrer i dag og vinne nye kommuner, sier Stenseng til Dagbladet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.