- Du lyver, Lykke Reppe

Bistandsadvokat Thomas Bodström (47) slakter den drapsdømte kunstnerens (60) forklaringer.

- Du lyver, Lykke Reppe
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| KARLSTAD (Dagbladet): - Hun har en dårlig sak. Det kan ikke ha gått slik for seg som hun sier. Det lar seg bare ikke gjøre. Hun lyver på flere punkter, sier Bodström til Dagbladet.

Tirsdag rev han i stykker Lykke Reppes forklaringer bit for bit fra det som skjedde i sommerstuen 18. juli i fjor og i timene etter drapet på gårdbrukeren Per-Olov Thernström (63).

Avgjørelse neste uke

Fem ganger tok Lykke Reppe til tårene, og ved to tilfeller måtte retten ta pause. Under første dag av ankesaken mandag, segnet hun om to ganger og måtte hjelpes ut av rettssalen. Store deler av dagen fulgte hun med via mikrofon fra et avlukke i rettssalen. Også under tingretten i oktober brast hun i gråt flere ganger.

- Under sluttforhandlingene i Göteborg neste onsdag vil to nye vitner forklare seg. I tillegg legges det fram nye beviser som vil knuse Lykke Reppes forklaringer, sier Bodström.

Den norske kunstneren og illustratøren har hele tiden innrømmet å ha tatt livet av sin venn, men at dette skjedde i en nødvergesituasjon da hun skal ha blitt forsøkt voldtatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer