Du ser på ansiktet til nyhetsankeret at noe gikk galt

Satt sjokkert igjen etter at noen hadde lurt to frekke inn i innslaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): KHQ-reporteren Lindsay Nadrich fikk nok mye mer oppmerksomhet for reportasjen sin om jordbærplukking enn hun hadde regnet med.

Under opptaket av reportasjen, som ble spilt inn i Spokane, sleit Nadrich med å huske alt hun hadde planlagt å si, og bannet etter hvert oppgitt til seg selv.

Se video øverst i saken!

Ble vist på direkten Selve banningen var neppe ment for tv-seerne.

Men vedkommende som hadde ansvar for å redigere sammen reportasjen ville det annerledes.

For da innslaget ble vist under Fox' direktesendte nyhetsprogram på fredag var det nok mange seere som reagerte over Nadrichs reportasje, som ble avsluttet på et litt grovere vis enn vanlig.

Tydelig sjokkert Nyhetsanker Kjerstin Ramsing gjorde store øyne fra studio, og gjør det helt tydelig for seerne at hun ikke var forberedt på hvilken vending jordbær-reportasjen skulle ta.

Ifølge 9News har Lindsay Nadrich på Facebook beklaget banningen overfor seerne.

«Det var ikke vår hensikt at dette skulle sendes på lufta. Jeg beklager overfor de jeg har fornærmet.»

Det er foreløpig uklart om Nadrich eller den ansvarlige for redigeringen av klippet vil få noen konsekvenser, men det er vel trolig at kanalen heretter vil innføre strengere regler både når det kommer til banning foran kamera og redigering av reportasjer som skal sendes på direkten.

Fikk sparken Lindsay Nadrich er imidlertid ikke den første til å ordlegge seg uheldig foran tv-kameraene.

Da nyutdannede A.J. Clemente i april stod klar til å gjennomføre sin første direktesendte nyhetssending i KFYR-TV i North Dakota, gikk det ikke helt slik han hadde håpet.

Nervene tok overhånd og Clemente leverte en lang rekke banneord mens han fortsatt trodde kameraene var av, noe de ikke var.

Dermed fikk han sparken på rekordtid.