Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Du vil ikke tro hvordan dette huset så ut etter skogbrannen

Stod igjen uten en skramme.

OMRINGET AV FLAMMER: Huset i Washington ble omringet av skogbrann tidligere denne uken. Foto: Elaine Thompson / AP / NTB scanpix.
OMRINGET AV FLAMMER: Huset i Washington ble omringet av skogbrann tidligere denne uken. Foto: Elaine Thompson / AP / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Huset i nærheten av Cle Elum i Washington stod igjen uten en skramme etter at skogbrannen hadde herjet i området.

Grunnen til at huset ikke brant ned er blant annet plasseringen av oppkjørselen og mangel på trær og blomster tett inntil huset, sier en talsmann for Washington State Department of Natural Resources, ifølge The Wall Street Journal.

At det er god plass mellom huset og den omkringliggende skråningen har også vært viktig for at huset ikke ble tatt av brannen,

Flere evakuerte Skogbrannen i sentrum av staten Washington i USA har allerede tatt 60 boliger. Ingen skader er foreløpig rapportert, men over 400 mennesker har blitt tvunget til å flykte.

Det er ikke bare i Washington at flammene herjer, også i Idaho og Sør-California er flere innbyggere allerede evakuert.

43 000 skogbranner Flere hundre innbyggere i byene Pine og Featherville i Idaho pakket ned eiendelene sine og flyktet fra en skogbrann som var på vei mot området tidligere denne uka.

Så langt i år har 43 000 skogbranner herjet i USA og tusenvis av hektar med land har brent ned.

- Denne sesongen har 6,4 millioner hektar med land stått i brann. Gjennomsnittet for den samme perioden er 52 535 skogbranner, men kun 5 millioner hektar i brann, sier Jennifer Smith i National Interagency Fire Center, ifølge Daily News.

Tusenvis av brannmenn kjemper mot skogbrannene i både Washington, California og Idaho. Statene har blitt rammet av varme, tørre og vindfulle forhold og en brannsesong som har startet tidlig.

ETTER: Mens resten av området har brent ned, står huset igjen uten en skramme. Foto: Elaine Thompson / AP / NTB scanpix.
ETTER: Mens resten av området har brent ned, står huset igjen uten en skramme. Foto: Elaine Thompson / AP / NTB scanpix. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media