FYLLA HAR SKYLDA: En tysk mann parkerte bilen sin før han dro ut på en fuktig kveld på byen. Dagen etter hadde han glemt hvor han hadde parkert. Historien er som snytt ut av nesa på filmklassikeren fra år 2000 «Dude, where´s my car". Foto: Reuters
FYLLA HAR SKYLDA: En tysk mann parkerte bilen sin før han dro ut på en fuktig kveld på byen. Dagen etter hadde han glemt hvor han hadde parkert. Historien er som snytt ut av nesa på filmklassikeren fra år 2000 «Dude, where´s my car". Foto: ReutersVis mer

Dude, wo ist mein Auto?

En festglad tysker glemte hvor han hadde parkert bilen, men fant den igjen to år senere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hvem har vel ikke opplevd å ikke finne igjen bilen sin på parkeringsplassen etter en handletur på et stort kjøpesenter, for deretter å bruke flere minutter, kanskje opp mot en time, på å finne bilen?

Vel, det er ingenting i forhold til hva en tysk mann har måttet gjennomgå.

En 33 år gammel tysker parkerte bilen i 2010 før han skulle feste på byen, men dagen derpå var mannen i så dårlig forfatning at han ikke kunne huske hvor han hadde parkert bilen, skriver The Inquisitr.

Ikke stjålet Det hjalp tydeligvis ikke å la rusen forsvinne heller, da mannen til slutt måtte se seg nødt til å melde bilen stjålet.

To år senere viser det seg at bilen hadde stått nøyaktig hvor mannen parkerte bilen, og den var ikke stjålet.

Bilen sto litt over tre kilometer fra der mannen trodde han hadde parkert bilen og hvor han hadde lett to år tidligere.

- Det rare med saken er at bilen sto såpass langt fra der eieren trodde han hadde parkert, sier en talsmann for politiet, Alexander Lorenz, til nyhetsbyrået Reuters.

Bilen ble oppdaget av en trafikkbetjent som la merke til at oblatene på bilen hadde gått ut.

Kult-film Det er uvisst hvordan festløven reagerte på at bilen ble funnet, men det er grunn til å tro at han ble glad med tanke på at det var verktøy i bilen til en verdi av 280 000 kroner.

Historien er som snytt ut av nesa på kult-filmen «Dude where's my car» hvor Jesse (Ashton Kutcher) og Chester (Seann William Scott) våkner opp i bakrus og ikke husker hvordan de kom seg hjem dagen før.

Da de går ut av huset oppdager de at Jesses bil er borte.

Duoen begynner deretter å gå opp skrittene sine fra kvelden før, slik at de skal finne ut hvor de forlot bilen.