Alligatorangrep

Dukket opp i alligatormage

Levningene av et menneske er funnet i en alligator i Louisiana. Mannen er identifisert som Timothy Satterlee (71), som forsvant etter orkanen Ida i slutten av august.

ALLIGATORJAKT: Her er betjenter ved sheriffkontoret i St. Tammany, Louisiana på jakt etter alligatoren som angrep og drepte en 71 år gammel mann. Foto: St. Tammany Parish Sheriff's Office/Reuters
ALLIGATORJAKT: Her er betjenter ved sheriffkontoret i St. Tammany, Louisiana på jakt etter alligatoren som angrep og drepte en 71 år gammel mann. Foto: St. Tammany Parish Sheriff's Office/Reuters Vis mer
Publisert

Helt siden Satterlees kone rapporterte om angrepet, har betjenter fra sheriffkontoret i St. Tammany i Louisiana jaktet på alligatoren de mistenkte hadde drept den 71 år gamle mannen, skriver CNN.

Til sist ble den rundt 230 kilo tunge alligatoren jaktet ned, og nå har en lokal rettsmedisiner funnet ut at menneskelevningene alligatoren hadde i magen faktisk stammer fra den savnede Timothy Satterlee.

FLORIDA: Et padlebrett er det eneste som skiller denne kvinnen fra den skumle alligatoren som kommer rett mot henne. Video: Vicky Baker / Storyful. Musikk: Epidemic Sound. Reporter: Magnus Paus / Dagbladet TV Vis mer

Brutalt angrep

Satterlee ble angrepet av alligatoren 30. august, da han spaserte i flomvann etter orkanen Ida utenfor hjemmet sitt i Slidell, en liten by i St. Tammany, Louisiana med snaut 30 000 innbyggere.

Ifølge WAFB9 ble hans kone vitne til det brutale angrepet, og det var hun som rapporterte om alligatorangrepet til myndighetene. Da hun så omfanget av mannens skader, løp hun for å tilkalle hjelp, har hun fortalt.

FRYKTINNGYTENDE: Alligatoren på dette bildet er riktignok fotografert i Louisiana, men er ikke samme dyr som angrep og drepte Timothy Satterlee. Foto: AP
FRYKTINNGYTENDE: Alligatoren på dette bildet er riktignok fotografert i Louisiana, men er ikke samme dyr som angrep og drepte Timothy Satterlee. Foto: AP Vis mer

Da hun returnerte til åstedet, var hennes mann ikke lenger der.

Sheriffkontoret i St. Tammany kunngjorde i forrige uke at alligatoren var blitt fanget i samme område som Satterlee forsvant.

DRONE: I Florida tror en alligator at en drone er mat, og sluker den hel. Video: TikTok Vis mer

DNA-treff

Rettsmedisiner Charles Preston uttalte til CNN fredag at viltnemnda i Louisiana sporet dyret, avlivet det og fant menneskelige levninger i alligatorens mage.

- Da ble kontoret vårt varslet, og jeg reiste dit med etterforskerne våre, sier Preston.

Preston forteller videre at menneskelevningene i alligatoren i stor grad stemmer overens med DNA fra 71-åringens barn.

Videre sier han at han var i stand til å bekrefte mannens identitet basert på DNA-treffet, samt «helheten i omstendighetene».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer