Dukket opp i fisken - naboen tok kontakt

Hobbyfiskeren ble forbløffet da han oppdaget hva fisken hadde fortært. Desto mer overrasket ble han da eieren tok kontakt etter funnet.

SJOKKERENDE: Hobbyfiskeren fra Eidsvåg trodde knapt sine egne øyne da han skulle sløye fisken. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse.
SJOKKERENDE: Hobbyfiskeren fra Eidsvåg trodde knapt sine egne øyne da han skulle sløye fisken. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da hobbyfiskeren Rune Meyer Amundsen skulle sjekke torskerusa han hadde satt ut tidligere denne uka, fikk han seg en aldri så liten overraskelse.

Da han skulle sløye fiskefangsten oppdaget han nemlig at ikke alt var helt slik det skulle være.

Det melder Bergens Tidende.

Amundsen forteller til Dagbladet at han kjente det var noe hardt i buken til den ene torsken, og oppdaget til sin store forbauselse at den hadde fortært et helt solbrillepar.

Ikke bare det - det var også inntakt.

Amundsen anslår at torsken var rundt halvannen kilo tung, og så helt normal ut ved første øyekast.

Amundsen jobber til vanlig som helikopterpilot i Tromsø, og i friperiodene sine tilbringer han som regel hjemme i Eidsvåg, utenfor Bergen.

Under disse friperiodene, er han en flittig hobbyfisker, og anslår selv at han har bedrevet med hobbyfisking siden 90-tallet.

Han påpeker likevel at han aldri har sett et lignende mageinnhold i fiskene han tidligere har fanget.

- Jeg har sett at fiskene har spist mye rart, men aldri et helt solbrillepar. Torsken har nok trolig spist den i ett jafs. Og de var store, så han har etter alt å dømme jobbet for å få dem ned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer