Dukket opp på bensinstasjon med kuttskader

Skal ha blitt rispet opp av flere personer i Porsgrunn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
(Dagbladet.no): En person kom i kveld inn på Statoil i Porsgrunn med risp og kuttskader.

- Han kom inn med en svært kniv og med masse blod i ansiktet og på hele kroppen, forteller Sondre Halvorsen som jobber på Statoil stasjonen i Porsgrunn.

Etter det han kunne se hadde mannen et stort kutt i bakhodet, i tillegg til kutt på armene og noen småkutt på halsen.

Teipet til stol
- Mannen ba oss ringe politiet. Han sa at han var blitt teipa fast i en stol inne i en leilighet, men at han var kommet seg løs. En kunde som var der tok kniven fra ham, sier Halvorsen.

- Det er ikke akkurat dagligdags, men det var ingen skremmende opplevelse. Jeg kjente meg rimelig trygg, og politiet kom med en gang, sier han.

Politiet bekrefter
- Den skadde kom inn på bensinstasjonen og fortalte at han var stukket med kniv. Dette skal ha blitt utført av andre personer i en leilighet et annet sted i byen, bekrefter operasjonsleder Terje Edvardsen i Telemark politidistrikt til Dagbladet.no.

De ble varslet klokken 19.23.

- Mannen er nå tatt med til legevakten. Skadene virker ikke alvorlige, sier Edvardsen.

Den skadde bor i følge de ansatte på Statoil rett i nærheten av bensinstasjonen, og tilhører et belastet miljø.

Tre personer pågrepet
Kort tid etter hendelsen pågrep politiet i Telemark tre personer i huset der knivdramaet hadde funnet sted.

De pågrepne er to menn og en kvinne. De blir torsdag kveld kjørt til Telemark politikammer for videre avhør.
PÅ JOBB Sondre Halvorsen (t.v)og Kenneth Jacobsen var på jobb på Statoil i Porsgrunn da en mann kom inn på bensinstasjonen og hevdet han var knivstukket.
- Han kom inn med en svært kniv og med masse blod i ansiktet og på hele kroppen, forteller Sondre Halvorsen. Foto: TORBJØRN BERG/DAGBLADET
PÅ JOBB Sondre Halvorsen (t.v)og Kenneth Jacobsen var på jobb på Statoil i Porsgrunn da en mann kom inn på bensinstasjonen og hevdet han var knivstukket. - Han kom inn med en svært kniv og med masse blod i ansiktet og på hele kroppen, forteller Sondre Halvorsen. Foto: TORBJØRN BERG/DAGBLADET Vis mer
ÅSTEDET: Det var i dette huset den påståtte knivstikkingen fant sted.
RØMTE: En person kom i kveld inn på Statoil i Porsgrunn med risp og kuttskader. Han hevdet ovenfor personalet at han var blitt bundet til en stol og rispet opp med kniv før han greide å rømme fra stedet.