Barack Obama

Dukket opp som julenisse på barnesykehus

Overrasket alle.

JULENISSE: Familier og ansatte ved barnehuset i Washington DC fikk seg litt av en overraskelse da de så hvem som var årets julenisse. Foto: AFP/ NTB Scanpix.
JULENISSE: Familier og ansatte ved barnehuset i Washington DC fikk seg litt av en overraskelse da de så hvem som var årets julenisse. Foto: AFP/ NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ikledd nisselue og med en stor gavesekk over skuldra, overrasket tidligere president Barack Obama barn og ansatte ved barnesykehuset i Washington DC onsdag.

Først besøkte han fire barn som lagde juledekorasjoner i et av sykehusets lekerom, før han delte ut puslespill, lekebiler, glitrende neglelakk og resten av gavene han hadde med seg, skriver The Washington Post.

Etter det gikk han innom og besøkte pasienter rom for rom. Han var ikke bare raus med gavene, en tolv år gammel pasient som var nervøs for å begynne på high school neste år, fikk et godt visdomsord på veien:

- Selv de kule barna har ikke funnet ut av det ennå.

Før han dro takket han de ansatte for at de jobber i ferien, og tok opp en videomelding som skulle spilles av på TV-skjermene på sykehuset for de han ikke fikk kommet innom.

- Som far til to jenter kan jeg bare forestille meg situasjonen familiene står i. Å ha sykepleiere, leger og andre ansatte som bryr seg om dem, passer på dem, lytter til dem og holder hånda deres - det er det viktigste som finnes, sa han til de ansatte ved sykehuset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer