Dumme politikere

Før i tiden, var landet styrt av akademikerne. Styrt av mennesker som har et bred kunnskap og erfaringer i livet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Så tar vi et titt på dagens politikere. Vi ser ungdomspolitikere som ikke vet hva de prater om. Politikere som kommer med argumenter som rett og slett helt for naivt og teit. (henviser til en sak ikke for lenge siden: FRP vil selge bort et stykke norge i form av bedrifter for et gevinst som varer en stund men ikke like lenge som dersom norge beholdt disse bedriftene - dette er noe vi kaller for kortsiktig planlegging)

Er det ikke på tide at vi stiller visse krav til dagens politikere? Norge er en bedrift. Folket er de ansatte. Og det er viktig å tilrettelegge arbeidsplassen (hele landet) for folket. Gjøre slik at de trives på jobben. (Jeg husker et innlegg der det viste seg at folk trivdes bedre på jobben enn hjemme).

Jeg stiller meg selv dette spørsmålet: Burde ikke landet styres som en gedigent bedrift? Dersom landet er en bedrift, må man ikke ha en leder som faktisk kan styret bedriften?

Dagens system er nesten som å la en en roseselger sitte i styret hos Statoil.

Politikere burde IKKE være for de som \'bare\' er politisk engasjert, men for de som faktisk har opplevd livet og verden. De som har vært en leder i en lenger periode. DE MED UTDANNING - akademikerne/teknologene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer