Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dumpet for åpent kamera

LONDON (Dagbladet): Diana Ross fikk sitt livs sjokk da ektemannen Arne Næss sto fram på TV2, og fortalte at han skulle separeres fra sin kone. Souldronningen ante ingen ting om separasjonen, hevder hun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Superstjernen Diana Ross elsker fortsatt sin fraseparerte ektemann Arne Næss - og sier hun «alltid vil elske ham».

Diana Ross har for første gang snakket om bruddet med Arne Næss, og hun snakker om fortvilelse, sjokk og sinne. Hun er intervjuet av den britiske avisa The Express i forbindelse med at hun nå kommer med en ny CD.

Diana Ross forteller til avisa at hun ikke visste at de to skulle separeres før Arne Næss uttalte seg på norsk TV.

- Første gang jeg fikk vite at vi skulle separeres var da min britiske agent ringte meg, etter at han hadde fått spørsmål fra journalister, sier Diana Ross.

Kontroll

Til Dagbladet sier Arne Næss følgende:

- Jeg ønsker ikke å ha en dialog gående i avisene. Selv om jeg skulle ha et annet syn på saken, så vil jeg ikke kommentere det hun sier i avisene.

Men Diana Ross sier at hun ble såret og sjokkert.

Hun innrømmer at de to hadde problemer i ekteskapet, men trodde at de begge jobbet med å finne en vei ut av problemene.

- Jeg har forsøkt å få kontroll over mine følelser, men dette har virkelig gått inn på meg, sier Diana Ross.

Diana Ross sier at turbulensen i ekteskapet, og måten separasjonen ble kjent på, ikke har fått henne til å føle hat mot Arne Næss. Men hun innrømmer gjerne at hun har gjennomgått perioder med ekstremt sinne.

Vanskelig

- Jeg har forsøkt å se problemene fra hans side også, og jeg er overbevist om at han har problemer også. Akkurat nå er jeg redd, hvilket er et ord som ikke ofte er brukt i forbindelse med meg, sier Diana Ross til The Express.

Ifølge avisa har problemene i ekteskapet vært der i over to år, og medført at de to har glidd stadig lenger fra hverandre.

- Da jeg fikk høre at Arne hadde tatt ut separasjon, gikk mine første tanker til barna Ross Arne (11) og Even Olaf (10), sier musikkdivaen.

Diana Ross sier at separasjonen gjør at livet hennes er vanskelig, men hun er ikke spesielt bekymret på egne vegne.

- Jeg er mer bekymret for barna, og jeg lurer på hva jeg skal si til dem, sier Diana Ross.

Fryktelig trist

Diana Ross kommer nå med et nytt album. Det er kalt «Every Day Is A New Day», og ett av sporene handler om ekteskapet.

- Noen av problemene kommer til syne på albumet. Jeg har lenge tenkt over hvordan vi skulle få ekteskapet til å fungere, og svaret gir jeg på sporet kalt «Carry On», sier Diana Ross.

Hun sier til slutt at hun vet hun er elsket av sine egne barn.

<B>SJOKKMELDING VIA TV: </B> Diana Ross forteller at hun ikke visste at hun skulle separeres før Arne Næss uttalte seg på norsk TV.