Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dumpet prostituert i Ekebergtunnelen

Horekunde kastet kneblet kvinne (18) ut av bilen. Politijakt på gjerningsmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Personer i bilen som kom bak ble i går vitne til at sjåføren av en rød Golf slakket farten og kastet ut en ung kvinne midt i Ekebergtunnelen i Oslo. Nå går politiet ut med etterlysning av mannen og bilen.

Den 18 år gamle bulgarske kvinnen var kneblet og bundet rundt hodet med teip og bånd da hun ble tatt hånd om av medtrafikantene, ifølge politiinspektør Terje Kristiansen ved Oslo politidistrikt.

- Kvinnen har selv forklart at hun er prostituert og kom til Norge for noen få dager siden. Hun har blitt med denne mannen til et sted utenfor sentrum, det utviklet seg uoverensstemmelse som endte med at han kjørte tilbake mot sentrum og at kvinnen falt eller ble kastet ut av bilen, sier Kristiansen til Dagbladet.no.

Mannen, som er i siste halvdel av 20-åra, er mistenkt for legemsbeskadigelse, og politiet ønsker tips i saken.

Den røde golfen er stjålet, og har registreringsnummer DE 57802. Gjerningsmannen beskrives som mellom 175 og 180 centimeter høy, tjukk eller kraftig, skal ha kort blondt hår og ellers europeisk utseende. Han var kledd i rapper-klær og caps.

Medtrafikanter forsøkte å følge etter gjerningsmannen, men mistet ham av syne ved Festningstunnelen.

Kvinnen ble bare lettere skadd og er utskrevet fra sykehus.

image: Dumpet prostituert i Ekebergtunnelen
ØNSKER TIPS I SAKEN: Politiet etterlyser en mann i siste halvdel av 20-åra som er mistenkt for legemsbeskadigelse. Mannen kjørte en stjålet rød golf med registreringsnummer DE 57802. Foto: SCANPIX
ØNSKER TIPS I SAKEN: Politiet etterlyser en mann i siste halvdel av 20-åra som er mistenkt for legemsbeskadigelse. Mannen kjørte en stjålet rød golf med registreringsnummer DE 57802. Foto: SCANPIX Vis mer