IKKE BIL SISTE NATT:  Regjeringspartiene, Venstre og KrF møtes i Nydalen for å diskutere ulike utfordringer Norge står overfor framover. 
Krf leder Knut Arild Hareide ankom Nydalen sammen med Venstre-leder Trine Skei Grande etter en T-banetur fra Oslo sentrum.
Foto: Vidar Ruud, NTB Scanpix.
IKKE BIL SISTE NATT: Regjeringspartiene, Venstre og KrF møtes i Nydalen for å diskutere ulike utfordringer Norge står overfor framover. Krf leder Knut Arild Hareide ankom Nydalen sammen med Venstre-leder Trine Skei Grande etter en T-banetur fra Oslo sentrum. Foto: Vidar Ruud, NTB Scanpix.Vis mer

- Dumt å sitte med bilavgifter siste natta

Slik vil ikke Venstre-lederen ha det neste gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Venstre varsler at en del probelematiske punkter i budsjkettforhandlingene med regjeringen skal diskuteres tidlig i prosessen.

Blant annet gjelder dette bilutgifter

Venstre-leder Trine Skei Grande trekker fram dette som eksempel når hun blir bedt om å konkretisere «vanskelige punkter» som ikke skal tas til slutt i forhandlingene.

- Bilavgifter er det dumt at vi sitter med siste natta. Vi har satt ned en arbeidsgruppe som skal se videre på dette, svarer hun på spørsmål fra NTB på pressekonferansen med de fire borgerlige partilederne i Nydalen tirsdag.

Samtidig understreker Venstre-lederen at det er i dette regjeringssamarbeidet partiet ønsker å være.

- Vi i Venstre er klare på at det er i dette samarbeidet vi får mest uttelling, sier hun.

(NTB).