Dungs mobil avslått siden 23. juni

- Spesielt, mener politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bergen (NTB): Mobilen til den savnede tobarnsmoren Thi Phuong Dung Tran Larsen (22) har ikke vært i bruk siden 23. juni.

Datoen sammenfaller med dagen da den savnede bergenskvinnen siste gang med sikkerhet ble sett utenfor sitt hjem, skriver Aftenposten lørdag.

Nå viser det seg at mobiltelefonen hennes ikke har vært i bruk siden 23. juni. Ektefellen til den forsvunnede bergenskvinnen Dung Tran Larsen har opplyst til politiet at hun forsvant 14. juli i år. Hun ble først meldt savnet en uke senere.

23. juni skal Dung ha handlet på Sartor Senter. Politiets telefonutskrifter viser at mobilen hennes ble slått av senere på dagen.

- At telefonen ikke har vært brukt etter 23. juni, synes vi er spesielt. Ikke minst fordi hun nettopp var kommet hjem med en nyfødt baby. Det ville da være naturlig å spre det glade budskapet, sier politiinspektør Svein Erik Krogvold i Hordaland politidistrikt.

Fra mandag vil etterforskere fra Kripos bistå politiet i Bergen med å finne ut hva som kan ha skjedd med den 22 år gamle kvinnen.

(NTB)

SAVNET: Thi Phuong Dung Tran Larsen ble meldt savnet 21. juli.