Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dusør på tre millioner for seriemorder

Politiet i Suffolk takker beryktet avis for hjelpen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I løpet av bare 17 timer mottok politiet i går 2199 tips på telefon som kan hjelpe etterforskningen av de fem drapene på prostituerte i distriktet.

- Befolkningens respons på våre oppfordringer har vært massiv. Oppgaven vår nå blir å sile den enorme mengden informasjon for å prioritere hva vi skal gå videre på i etterforskningen, uttalte etterforskningsleder Stewart Gull klokka 12 i dag norsk tid.

Han understreker likevel at politiet ennå trenger tips som kan lede dem nærmere det som kan være den verste seriemorderen gjennom tidene i Storbritannia.

- Det er ennå betydelige hull i vår informasjon om kvinnenes bevegelser mellom tidspunktene de sist ble sett og fram til de ble funnet, sier Gull.

Han takket spesielt skandaletabloiden News Of The World for avisas siste stunt i sin dekning av drapene, som er førstesidestoff i alle britiske aviser i dag.

- Et eksempel på den gode støtten vi får fra kolleger i andre distrikt, befolkningen og media er belønningen på 250 000 pund som har blitt framsatt av News Of The World. Det skal være det største beløpet noensinne i en slik sammenheng, uttaler kriminalsjefen.

Dusøren betyr at personer som kommer med opplysninger som direkte fører til pågripelsen av seriemorderen, vil få utbetalt rundt tre millioner kroner.

- Vi håper denne historiske belønningen vil hjelpe til å løse serien med brutale mord som har rystet nasjonen. Hvis du har noen informasjon om forbrytelsene ber vi deg om å kontakte myndighetene - eller News Of The World om du foretrekker det, sier en talskvinne for avisa, som ikke legger skjul på at den hardtslående tabloiden gjerne vil ha skupet aller først.

SLÅR PÅ STORTROMMA: Avisa News Of The World vil sikre seg de aller heteste tipsene om «The Suffolk Strangler». Faksimile: http://www.newsoftheworld.co.uk
SLÅR PÅ STORTROMMA: Avisa News Of The World vil sikre seg de aller heteste tipsene om «The Suffolk Strangler». Faksimile: http://www.newsoftheworld.co.uk Vis mer
Hele Norges coronakart