Skyting i USA

Dustin (21) drept: - Beskyttet sønnen

Den unge faren ble skutt av tilfeldig mann. Rystende bilder viser at mannen rett etter drapet danset over liket hans.

DØDE: Dustin Wakefield mista livet etter å ha blitt skutt gjentatte ganger i Miami. Hans kone og ettårige sønn var til stede da Wakefield ble skutt. Foto: Skjermbilde / Go Fund Me
DØDE: Dustin Wakefield mista livet etter å ha blitt skutt gjentatte ganger i Miami. Hans kone og ettårige sønn var til stede da Wakefield ble skutt. Foto: Skjermbilde / Go Fund Me Vis mer
Publisert

Tirsdag ble amerikanske Dustin Wakefield skutt og drept på en restaurant i Miami i USA, av en 22 år gammel mann, melder The Miami Herald.

Wakefield skal ha vært ute med familien sin da den 22-årige mannen kom inn på spisestedet med en pistol, og oppførte seg svært truende.

I politiets rapport går det fram at Wakefield ble skutt ved en tilfeldighet, og at gjerningsmannen var ruset da han skjøt og drepte familiefaren.

På ferie med familien

Wakefield var på ferie fra Colorado, og hadde reist til Miami med familien, da han plutselig havnet midt i en marerittscene på South Beach.

Gjerningsmannen ble arrestert like etter at han skal ha skutt 21 år gamle Wakefield. En video fra The Miami Herald viser at han la seg ned på bakken, idet politiet nærmet seg, og arresterte ham. Under arrestasjonen ser man en pistol ligge like ved siden av forbryteren.

En video publisert av WSVN FOX-7 News på Twitter, viser en dansende mann, som nettopp skal ha skutt Wakefield. Han er også tiltalt for drapsforsøk, da skal ha prøvd å skyte en annen mann tidligere samme dag.

Wakefields onkel har uttalt at nevøen hans var sammen med kona og deres ettårige barn, da han plutselig ble skutt.

STERKE BILDER: Dettte angivelige utpressingsforsøket av thailandsk politi går fryktelig galt. Reporter: Jostein Sletten / Dagbladet TV Vis mer

- Skutt flere ganger

- Det kom plutselig en mann med en pistol, som viftet rundt med den. Han sa det var på tide å dø. Han pekte pistolen på Dustins sønn, og Dustin reagerte med å reise seg opp mellom mannen og sønnen sin. Da ble han skutt og falt i bakken.

- Han ble skutt flere ganger mens han lå nede, sier onkelen til The Miami Herald, som har fått gjenfortalt historien av Wakefield-familien.

Han forteller videre at Wakefield jobbet i byggebransjen og elsket musikk og jakt.

- Han var den snilleste gutten. Han elsket familien sin, og elsket å være far.

Etter at Wakefield døde har det blitt satt opp en Go Fund Me-kampanje, for å hjelpe familien hans økonomisk. I skrivende stund er det samlet inn over 111 000 dollar til Wakefield-familien.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer