Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dykker fløyet til sykehus etter ulykke på Karmøy

En dykker på Karmøy ble søndag hentet av luftambulanse etter å ha slått seg bevisstløs da han skulle ta seg opp på land.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle nødetatene rykket ut til Blikshavn på Karmøy etter melding om en alvorlig dykkerulykke ved 12.25-tiden søndag.

- Da politiet kom til stedet klokken 12.34 så de en mann som fløt i store bølger ute i sundet, sier operasjonsleder Jarle Utne-Reitan ved Sør-Vest politidistrikt til Haugesunds Avis.

Dykkeren, som skal ha slått seg bevisstløs i et fall da han skulle ta seg opp på land. Ved 13.15-tiden melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

Operasjonslederen sier flere det dreier seg om flere utenlandske menn som drev med dykking.

- Det var da disse skulle opp på land at mannen i 30-årene falt og slo seg bevisstløs. Han forsvant deretter ut på sjøen igjen, sier Utne-Reitan.

Dykkeren er fraktet til Stavanger universitetssjukehus. Skadeomfanget er ikke kjent, men mannen var bevisstløs da han ble hentet opp.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling