Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dykker omkom etter ulykke

Dykkeren som måtte få hjerte- og lungeredning og ble fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim lørdag, er død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet opplyser klokken 17.46 at den mannlige dykkeren er erklært død. Redningsskøyta Erik Bye og et Sea King helikopter rykket ut lørdag ettermiddag etter meldinger om en dykker i nød sør for Smøla. Også et redningshelikopter med medisinsk personell rykket ut for å bistå.

- Det var en ungarsk dykker som fikk problemer under dykking. Han ble tatt opp og måtte få hjerte- og lungeredning, sier vakthavende redningsleder Ola Vaage ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge til NTB.

Båten og redningsmannskapene gikk inn til Hallarøya hvor legehjelpen ble gitt. Etter en times stabilisering av pasienten ble han ved 14.30-tiden fløyet til sykehuset i Trondheim

Det var totalt fire personer i båten da uhellet skjedde Det er ikke kjent akkurat hva som skjedde, men noe skal ha skjedd under dykk eller på vei opp til overflaten.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling