268 SAVNET: Et dykkerlag jobber med å hente ut tre lik de har observert inne i fergevraket i Sør-Korea. Fortsatt er 268 personer savnet etter forliset. Foto: Reuters/Issei Kato/NTB Scanpix
268 SAVNET: Et dykkerlag jobber med å hente ut tre lik de har observert inne i fergevraket i Sør-Korea. Fortsatt er 268 personer savnet etter forliset. Foto: Reuters/Issei Kato/NTB ScanpixVis mer

Dykkere fant tre lik i sørkoreansk fergevrak

Fortsatt er 268 personer savnet etter forliset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et dykkerlag jobber med å hente ut tre lik de har observert inne i fergevraket i Sør-Korea. Fortsatt er 268 personer savnet etter forliset.

Dykkere har hatt problemer med sterk strøm og dårlig sikt i forsøkene på å ta seg inn i fergen som sank onsdag.

Lørdag morgen opplyser kystvakten i landet at et dykkerlag har fått øye på tre lik i fergen, og at de jobber med å hente disse ut.

Dykkerne klarte fredag å få åpnet en dør inn i fergen, og de er nå i gang med å gjennomsøke den. Etter det siste funnet er totalt 31 mennesker funnet døde etter forliset.

Kapteinen på ferja var blant tre besetningsmedlemmer som ble arrestert fredag. De er siktet for fem forhold, deriblant uaktsomhet og brudd på maritim lov.

Det er blitt rettet et voldsomt sinne mot kapteinen og hans besetning, ettersom flesteparten av disse flyktet fra det synkende skipet mens passasjerer ble bedt om å holde seg i ro der de var.

(NTB)