Dykkere leter etter sjuåring

Tre dykkere søker nå etter den sju år gamle jenta som er savnet i Drevsjøen etter en kanoulykke i ettermiddag. To andre satt også kanoen da den veltet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det eldste barnet, en ti år gammel jente, klarte å ta seg til land og varslet voksne om ulykken. De reagerte lynraskt, og fikk reddet i land tre-åringen. Han ble bragt til Hedemark sentralsykehus på i Elverum. Tilstanden var en stund kritisk, men ifølge sykehuset er gutten nå utenfor livsfare.

Stengte munning

Den sju år gamle jenta er fortsatt ikke funnet. Tre dykkere er ankommet Drevsjøen i Engerdal med helikopter fra Dombås. I tillegg er flere dykkere på vei. Også flere frivillige og mannskaper fra Røde Kors deltar i søket etter sju-åringen.

Det er nå satt ut et garn ved munningen av sjøen. Politiet håper at den savnede kan bli fanget opp i garnet dersom hun er tatt av strømmen i vannet.

Uten redningsvest

De tre barna, som er utenlandske, er søsken. De bor ved et asylmottak i Tolga. Ingen av barna hadde redningsvest på seg da kanoen de satt i veltet. Barna var på besøk hos noen venner i Engerdal da ulykken skjedde ved 13-tida i ettermiddag.