Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dykkere leter etter svømmer i Bestumkilen

Mann skal ha dykket ned og ikke kommet opp igjen.

SØKER: Redningsmannskap leter tirsdag etter en mann innerst i Bestumkilen i Oslo. Han skal ha dykket ned under en svømmetur og ikke kommet opp igjen. Foto: Vegard Grøtt / Scanpix
SØKER: Redningsmannskap leter tirsdag etter en mann innerst i Bestumkilen i Oslo. Han skal ha dykket ned under en svømmetur og ikke kommet opp igjen. Foto: Vegard Grøtt / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi fikk melding om at mannen hadde dykket under vann klokken 11.23 mandag formiddag, og ingen har sett ham siden. Han skal ha svømt med redningsvest, men tatt av seg denne for å dykke ned i vannet, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt til NTB.

Dykkere fra brannvesenet og Redningsselskapet lette mandag formiddag etter mannen innerst i Bestumkilen, vest i Oslo.

Politiet begynte letingen like før klokken ti etter en melding om at en mann hadde lagt på svøm fra Bygdøy.

- Mest sannsynlig er han i vannet, men han kan ha tatt seg til land. Mannen skal bare være iført badebukse. Hvis noen ser en som passer til beskrivelsen i nærheten av Bestumkilen, må de ta kontakt med politiet, sier operasjonslederen.

(NTB)