SAVNET: Letemannskaper søkte fredag etter Kjetil Myrbråten (32). Lørdag fortsatte frivillige å lete, og frivillige og dykkere planlegger å fortsette letingen søndag. Foto: PRIVAT
SAVNET: Letemannskaper søkte fredag etter Kjetil Myrbråten (32). Lørdag fortsatte frivillige å lete, og frivillige og dykkere planlegger å fortsette letingen søndag. Foto: PRIVATVis mer

Dykkere og frivillige fortsetter letingen søndag

Kjetil Myrbråten (32) fremdeles savnet i Drammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det er fremdeles ingen spor i Drammen etter Kjetil Myrbråten (32), som har vært sporløst forsvunnet siden natt til første nyttårsdag. Dykkere leter fremdeles i Drammenselva, og skal fortsette søndag hvis det ikke blir noen funn i dag, opplyser politiet.

Det ble satt i gang leteaksjon etter Kjetil fredag kveld, etter at han forsvant fra en privat fest på Brakerøya i retning Bragernes i Drammen. Han ble sist sett i 01.30-tida natt til 1. januar.

Letingen etter Myrbråten har fortsatt lørdag.  Det har ikke vært noen organisert leteaksjon fra politiets side, men frivillige og venner har lett i Drammen sentrum. Samtidig har dykkere søkt i Drammenselva mellom bybrua og Holmenbrua.

Frivillige fortsetter letingen
- Dykkersøket skulle egentlig avsluttes i fem-tida, men jeg fikk beskjed om at de fortsetter litt til siden de fikk tak i lys. Vi planlegger å fortsette å søke fra andre siden av elva søndag, sier operasjonsleder Rune Hunshamar ved Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.no.

Et helikopter har også blitt brukt i søket i dag, men dette ble avsluttet på formiddagen.

I går var rundt 100 frivillige med på leteaksjonen, og i dag har venner og familie fortsatt letingen i Drammen sentrum. Letingen lørdag sluttet da det ble mørkt, men i morgen møtes de frivillige igjen.

- Vi skal ha med oss kart og lete på nytt. Vi vil fortsette til vi finner ham, sier Charlotte Myrbråten, Kjetil Myrbråtens søster, til Dagbladet.no.

Klokka ti søndag formiddag skal de frivillige samles på Goggen i Drammen og fortsette letingen.

Mange stiller opp
Hun er takknemlig for at det har vært stor interesse for å hjelpe til i letinga etter Kjetil.

- Det har vært enormt mange frivillige, og Røde Kors sa det var sjeldent mange i går. Venner, bekjente og kolleger har stilt opp, forteller Charlotte Myrbråten.

Politiet sier de foreløpig ikke har planer om å organisere flere leteaksjoner i samme område som allerede er gjennomsøkt.
 
- Vi har allerede gjort et grundig søk, og har ikke fått noen nye opplysninger i saken. Men hvis vi gjør det, vil vi så klart ta en ny vurdering, sier operasjonsleder Hunshamar. 

Politiet har fremdeles ingen mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.