Dykkere søkte etter Sigrid (16) i Østensjøvannet

Dykkere fra brannvesenet søkte søndag kveld i Østensjøvannet etter den 16 år gamle jenta som forsvant på vei hjem fra en venninne i Oslo natt til søndag.

Dykker: Dykkere gjør søk i Østensjøvannet etter den savnede jenta. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
Dykker: Dykkere gjør søk i Østensjøvannet etter den savnede jenta. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Brannvesenets dykkere har nå avsluttet for kvelden.

- Vi har ingen indikasjoner på at savnede har havnet i vannet. Men vi bruker de mulighetene vi har til rådighet, sier brannvesenets fagleder på stedet til Dagbladet. Søk i vannet Tidligere på kvelden har tre dykkere søkt etter 16-åringen langs vannkanten i Østensjøvannet.

- Det er politiet som disponerer disse mannskapene og bestemmer hvor lenge de skal holde på. Tre andre dykkere vil også bistå når de er ferdig med et annet oppdrag, uttalte fungerende vaktkommandør Stig Henning Duaas i Oslo brann- og redningsetat til NTB i 21-tiden søndag kveld. Dykkere fra brannvesenet bisto politiet i søket etter jenta.

- Vi driver med søk langs land i Østensjøvannet, bekreftet Stig Henning Duaas fungerende vaktkommandør i Oslo brann- og redningsetat til Dagbladet.

To biler med froskemenn har vært på stedet, med til sammen seks dykkere.

Savnet Sigrid Giskegjerdet Schjetne ble meldt savnet da hun ikke kom hjem til avtalt tid lørdag kveld. Sporene etter henne forsvinner bare 300 meter hjemmefra. Der ble mobiltelefonen og skoene hennes funnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer