Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dylan gjør comeback

Bob Dylan har frisknet til etter å ha vært plaget med alvorlige hjerteproblemer i to måneder. I dag står han på scenen igjen i USA, klar for å fortsette turnélivet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 28. mai ble verdensstjernen innlagt på sykehus med store smerter i brystet. Han fikk diagnosen soppinfeksjon i hjertet og ryktene svirret om at rocklegenden var døden nær. Nå er Dylan blitt så frisk at han vil fortsette å turnere i USA. I dag holder han konsert for 12000 fans i New Hampshire i USA.

- Jeg er utrolig glad for jeg har blitt bedre. Jeg trodde virkelig at jeg snart skulle møte Elvis, var Bob Dylans eneste kommentar da han ble skrevet ut fra sykehuset. Nysgjerrigheten og ryktene rundt sykdommen har gjort den folkeskye stjernen enda mer tilbakeholden, og i New Hampshire er det innført totalt fotoforbud under konserten. Dylan har ikke opptrådt offentlig siden veldedighetskonserten i California 21. mai, hvor han ironisk nok avsluttet med låta «Forever Young».

I oktober gir han ut sin første plate på over fire år under tittelen «Time out of my mind».