Dynket barna i bensin - og tente på

Den eksplosjonsartede brannen tok livet av hele familien på fem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I nesten åtte timer kjempet Antigone Monique Allen (18) mot de smertefulle brannskadene på sykehuset i Seattle i USA. Mens livet ebbet ut fikk hun fortalt familie og politi om foranledningen til den fatale onsdags morgenen i juli.

Turbulent forhold

Antigone og eks-kjæresten Genario Garcia (24) hadde et turbulent forhold, og diskuterte hvorvidt de skulle fortsette som par - eller gå hvert til sitt. Tirsdag kveld var de ute sammen. Han begynte å snorte kokain, og samværet endte i krangel - hvorpå Antigone forlangte at han kjørte henne og de tre barna hjem.

På veien ble hun så trøtt at hun ikke merket at Garcia hadde fylt en kanne bensin og plassert den i baksetet. Ikke før hun fikk en pistol mot hodet, og Garcia begynte å dynke henne, barna og seg selv i bensin. Og tente på.

Vitner på stedet hørte en voldsom kollisjon og så to sterkt forbrente personer som vaklet vekk fra det brennende vraket. De kunne se hvordan en av dem begynte å skyte vilt rundt seg med to pistoler, og høre den andre, en kvinne i istykkerbrent bluse, rope i smerte:

«Han gjorde det! Han gjorde det med vilje!»

Kvinnen ble fraktet til sykehuset, men livet sto ikke til å redde for noen av dem. Ifølge familien var Antigone forbrent over 85 prosent av kroppen. I baksetet av bilen fant brannmannskapet kroppene til de små barna, en gutt på 6 måneder, en halvannet år gammel jente, og storesøsteren deres på to og et halvt.

- Han var en god mann

Men Laveda Allen, søsteren til den avdøde 18-åringen, bærer ikke nag. Ifølge henne var Garcia en god mann, som jobbet hardt for å klare tilværelsen.

- Han elsket henne antakeligvis bare for mye. Han ville ikke se barna ivaretatt av en annen mann, sier hun til nyhetsbyrået Associated Press.

Lørdag blir Antigone gravlagt, samme dag hun skulle fylt 19 år.

DØDE: Antigone Monique Allen (18) døde av skadene hun fikk etter at (eks)kjæresten dynket henne og de tre barna deres i bensin - og tente på.