Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dynket ekskjæresten (16) i bensin og tente på

19-åring fra Vardø avhørt av politiet i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 16-åringen ble først fraktet til Kirkenes sykehus, men hun skal nå overføres til brannskadeavdelingen ved Haukeland sykehus. Jenta har andre- og tredje grads forbrenninger flere steder på kroppen.

Det var jenta selv som klarte å få kontakt med en politipatrulje i Vardø etter at ekskjæresten (19) hadde satt fyr på henne.

Ifølge et vitne til deler av hendelsesforløpet fant 19-åringen ei kanne med bensin, helte den brennbare væsken over jenta, og satte fyr på henne.

Overgrepet skjedde i et hus i sentrum i Vardø.

-  Dette er en svært alvorlig hendelse. Hun var så skadet at det var nødvendig med behandling på sykehus. Gjerningsmannen ble pågrepet på stedet, sier operasjonsleder i Øst-Finnmark politidistrikt, Rolf Arne Kurthi til Dagbladet.no..

Den 19 år gamle gutten var betydelig beruset da han skal ha satt fyr på jenta. Han sitter i natt ennå i politiets varetekt i Kirkenes.

Dagbladet.no får sent lørdag kveld opplyst at politiet nå har avhørt mannen, men vil ikke gå inn på om han erkjenner straffskyld for den grove volden. Politiet har foreløpig ikke tatt stilling til om han skal framstilles for varetektsfengsling i morgen.

Politiet opplyste innledningsvis i saken at 19-åringen var jentas kjæreste. Forholdet var imidlertid avsluttet før voldshendelsen.

PÅGREPET: 19-åringen ble pågrepet etter at han satte fyr på den tre år yngre tidligere kjæresten i Vardø i natt. Foto: Jon Terje Hellgren Hansen
PÅGREPET: 19-åringen ble pågrepet etter at han satte fyr på den tre år yngre tidligere kjæresten i Vardø i natt. Foto: Jon Terje Hellgren Hansen Vis mer
Dynket ekskjæresten (16) i bensin og tente på
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling