Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Dypt uenig i dommen

Politiker dømt til ti måneders fengsel for flere års mishandling av egen datter.

ANKER: Advokat John Christian Elden forsvarer politikeren, som er dømt for mishandling, men har anket dommen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
ANKER: Advokat John Christian Elden forsvarer politikeren, som er dømt for mishandling, men har anket dommen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En kvinnelig lokalpolitiker er i Aust-Agder tingrett dømt til ti måneders fengsel og til å betale 60 000 kroner i oppreisning for flere års mishandling av egen datter, skriver VG. Dommen har blitt anket. 

Datteren forklarte i retten at hun har blitt mobbet av sin mor så lenge hun kan huske, men at hun først skjønte at det ikke skulle være sånn da hun begynte på skolen og så at venninnene ikke ble snakket til på samme måte av sine mødre.

Den dømte kvinnen har anket dommen. Kvinnens advokat, John Christian Elden, sier til Dagbladet:

- Hun har allerede anket dommen som hun er dypt uenig i. En foreløpig og anket dom har ingen politisk betydning. I Norge er man uskyldig inntil man er rettskraftig dømt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media