Dyr sengekos

STAVANGER (Dagbladet): Bryne-mannen ble begeistret da den 20 år yngre kvinnen ville bli med ham hjem fra byen. Men før sola rant var både jenta og 210000 kroner i sparepenger forsvunnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den uheldige mannen i 50-åra traff den yngre kvinnen på et utested tidligere denne uka. Natt til i går ble hun med på overnattingsbesøk. Det ble dyr sengekos for jærbuen, som samme natt anmeldte forholdet til lensmannen.

Politiet dro ut og pågrep den mistenkte kvinnen, som hadde gått hjem til seg selv. I leiligheten hennes fant de flere av mannens eiendeler, blant annet frimerkesamlingen hans. Men ikke ei krone av sparepengene hans var å se. Kvinnen satt i lange avhør i går.

- Hun erkjenner å ha vært på hos mannen, men nekter for å ha tatt pengene, sier lensmann Geir Magne Aanestad.

Han sier at politiet fester lit til mannens forklaring, og at den mistenkte tilhører et belastet miljø på Jæren. Etterforskerne utelukker ikke at hun kan ha gitt pengene videre til andre i miljøet før politiet banket på døra. Men mye tyder på at den naive jærbuen vil være rikere på bitter erfaring enn på penger framover.

- Vi har jobbet ganske mye med denne saken, men den er ikke oppklart. Det er også grenser for hvor høyt vi kan prioritere en slik sak, sier Aanestad, som også har et drap å løse.