Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dyr sommer

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den avgåtte redaktøren i Dine Penger, Christian Vennerød, har regnet ut at politikere i sommer har kommet med løfter om ti milliarder i skatte- og avgiftslettelser. Og ennå er vi bare halvveis i ferietida. Vennerød er ikke nådig i sin karakteristikk av de løftekåte politikerne, og kaller det politisk korrupsjon og stemmekjøp.

  • Vennerøds observasjon er korrekt, og hans utfall mot politikerne er på sin plass. Politikere av omtrent alle slags avskygninger har den siste tida overgått hverandre med slike utspill. Vi har ved flere anledninger etterlyst hvilke bevilgninger som skal kuttes for å få regnskapet til å gå opp. For alle populære forslag har sin pris. Det vet alle låntakere som i disse dager får brev fra banken med beskjed om renteøkning. Økt rente er noe av det mest usosiale som finnes. Vennerød spår at alle sommerløftene ødelegger muligheten for en fornuftig budsjettbehandling til høsten. Det er bare å håpe at han ikke får rett.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media