I FARE: Det er uklart hva som vil skje med de rundt 300 dyra i dyrehagen i Napoli i Italia, som står i fare for å sulte i hjel. Bildet er tatt ved dyrehagen i 2009. Foto: NTB Scanpix
I FARE: Det er uklart hva som vil skje med de rundt 300 dyra i dyrehagen i Napoli i Italia, som står i fare for å sulte i hjel. Bildet er tatt ved dyrehagen i 2009. Foto: NTB ScanpixVis mer

Dyrehage helt tom for mat om ett døgn - dyra i fare for å sulte i hjel

Den økonomiske krisa går utover dyrene i Napoli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hundrevis av dyr ved en zoologisk hage i Napoli, Italia, står i fare for å sulte i hjel - da den pågående økonomiske krisa gjør at dyrehagen ikke får levert mat som de skal.

Det skriver Daily Mail.

I løpet av kun et par dager vil det derfor ikke lenger være nok mat til å fø på leopardene, bjørnene, sebraene, elefantene, strutsene, antilopene og tigrene som bor i dyrehagen.

- Det er kun noen få dager igjen for både oss og dyra. Vi vil vite hvordan det kan ha gått så langt, og - mest av alt - hva vi gjør nå, sier en av de ansatte ved dyrehagen til nyhetsbyrået ANSA.

Den økonomiske krisa i lande første til at selskapet som driver dyrehagen ble erklært konkurs i 2011.

Siden den gang har dyrehagen blitt styrt av administratorer satt inn av konkursboet - og når deres oppdrag er over i slutten av januar er det uklart hva som vil skje med dyra.

- Dersom ingen finner noen løsning på dette blir vi kastet ut - og da vil dyra dø av sult, sier den ansatte.

70 medarbeidere vil også bli gjort arbeidsledige dersom dyrehagen ikke har nye eiere innen onsdag, ifølge nettavisa.