<strong>I FARE:</strong> Det er uklart hva som vil skje med de rundt 300 dyra i dyrehagen i Napoli i Italia, som står i fare for å sulte i hjel. Bildet er tatt ved dyrehagen i 2009. Foto: NTB Scanpix
I FARE: Det er uklart hva som vil skje med de rundt 300 dyra i dyrehagen i Napoli i Italia, som står i fare for å sulte i hjel. Bildet er tatt ved dyrehagen i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dyrehage helt tom for mat om ett døgn - dyra i fare for å sulte i hjel

Den økonomiske krisa går utover dyrene i Napoli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hundrevis av dyr ved en zoologisk hage i Napoli, Italia, står i fare for å sulte i hjel - da den pågående økonomiske krisa gjør at dyrehagen ikke får levert mat som de skal.

Det skriver Daily Mail.

I løpet av kun et par dager vil det derfor ikke lenger være nok mat til å fø på leopardene, bjørnene, sebraene, elefantene, strutsene, antilopene og tigrene som bor i dyrehagen.

- Det er kun noen få dager igjen for både oss og dyra. Vi vil vite hvordan det kan ha gått så langt, og - mest av alt - hva vi gjør nå, sier en av de ansatte ved dyrehagen til nyhetsbyrået ANSA.

Den økonomiske krisa i lande første til at selskapet som driver dyrehagen ble erklært konkurs i 2011.

Siden den gang har dyrehagen blitt styrt av administratorer satt inn av konkursboet - og når deres oppdrag er over i slutten av januar er det uklart hva som vil skje med dyra.

- Dersom ingen finner noen løsning på dette blir vi kastet ut - og da vil dyra dø av sult, sier den ansatte.

70 medarbeidere vil også bli gjort arbeidsledige dersom dyrehagen ikke har nye eiere innen onsdag, ifølge nettavisa.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer