Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dyrepasser drept av tiger på rømmen

En annen ansatt ble skadd i en dyrepark i Vietnam.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En ansatt ble drept og en annen såret da en tiger på rømmen angrep dem i en dyrepark i Vietnam, melder vietnamesiske medier.


De to ansatte holdt på å plante et tre da tigeren torsdag klarte å ta seg over et 2,5 meter høyt elektrisk gjerde i dyreparken Dai Nam i provinsen Bihn Duong sør i landet.

Tigeren gikk så til angrep på de to mennene, mens skrekkslagne besøkende så på. Den ene mannen klarte å hoppe ut i en dam, og reddet dermed livet. Men den andre mannen ble revet i hjel av det store kattedyret.

Andre dyrepassere klarte til slutt å fange tigeren og få den tilbake inn i innhegningen. Det var det første tigerangrepet i dyreparken, som har ni voksne tigere og sju unger.

Tigeren er utrydningstruet i Vietnam. For to år siden tillot kommunistregjeringen i landet at det ble opprettet flere private tigerparker sør i landet, ettersom de er bedre rustet til å verne de utrydningstruede dyrene enn de statlige dyreparkene.

(NTB)

 


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media