Dyrepasser drept av tiger

Porten ikke låst i dyrepark i Köln.

TILBAKE:  En annen tiger i dyreparken i Køln lørdag ettermiddag der en kvinnelig dyrepasser ble drept av en annen tiger tidligere på dagen. Direktøren i dyreparken skjøt og drepte den tigeren. FOTO: MARIUS BECKER, EPA/NTB SCANPIX.
TILBAKE: En annen tiger i dyreparken i Køln lørdag ettermiddag der en kvinnelig dyrepasser ble drept av en annen tiger tidligere på dagen. Direktøren i dyreparken skjøt og drepte den tigeren. FOTO: MARIUS BECKER, EPA/NTB SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En tiger angrep lørdag en kvinnelig dyrepasser i en dyrepark i Køln.

Skadene var så alvorlige at livet ikke sto til å redde. Kvinnen ble brakt til sykehus, men døde kort tid etter av skadene, melder nyhetsbyrået DPA.

Ikke låst Tigeren skal ha klart å rømme ut av buret sitt fordi porten ikke var skikkelig låst.

Etter angrepet ble tigeren skutt og drept av direktøren i dyrehagen.

Deler av Kölner Zoo ble etter hendelsen sperret av og politiet brakte besøkende og ansatte i sikkerhet. Dyrehagen ble seinere på dagen gjenåpnet for besøkende.

(NTB).

AMBULANSE:  Den kvinnelige dyrepasseren var i live da hun ble hentet etter tigerangrepet, men døde seinere på sykehus i Køln. FOTO: MARIUS BECKER, EPA/NTB SCANPIX.
AMBULANSE: Den kvinnelige dyrepasseren var i live da hun ble hentet etter tigerangrepet, men døde seinere på sykehus i Køln. FOTO: MARIUS BECKER, EPA/NTB SCANPIX. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer