Dyrepasser drept av utrydningstruet tiger i Florida

Tragedie i Palm Beach Zoo.

SJELDEN: Dette er én av de fire svært sjeldne malasiatigerne i Palm Beach Zoo. Det er ikke klart om dette er tigeren som angrep en dyrepasser. Foto: Gary Coronado/The Palm Beach Post
SJELDEN: Dette er én av de fire svært sjeldne malasiatigerne i Palm Beach Zoo. Det er ikke klart om dette er tigeren som angrep en dyrepasser. Foto: Gary Coronado/The Palm Beach Post Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Dyrepasser Stacey Konwesier var fredag ettermiddag i ferd med å gjøre klart til en oppvisning kalt «Tiger Talk» i dyreparken Palm Beach Zoo da hun ble angrepet av en hanntiger, sier talsperson for dyreparken, Naki Carter, til Sun Sentinel.

Konwesier hadde jobbet tre år i Palm Beach Zoo og var en tigerekspert som drev med det dyreparken kaller «normale prosedyrer» da tigeren angrep. Også ektemannen hennes jobber for dyreparken.

- Stacey var en ekspert. Hun viet livet sitt til sin misjon om å beskytte tigerne, sier Carter.

«Tigerhvisker» - Jeg omtalte henne som en tigerhvisker. Hun snakket et språk bare hun og tigerne kunne forstå. Jeg har ikke ord for å beskrive hvor høyt hun elsket disse tigerne, sier Carter til Palm Beach Post.

Hanntigeren ble raskt skutt med bedøvelsesmiddel etter at den hadde angrepet. Andre ansatte må så vente en kort periode på at bedøvelsen skulle virke før de kunne gripe inn, skriver CNN.

Konwesier ble fløyet til St. Mary´s Medical Center hvor hun døde.

Svært sjelden Hendelsen vil bli etterforsket av Florida Fish and Wildlife Conservatioin Commission.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer