PÅ VEI TIL RETTSSAKEN: Jordan Linn Graham er tiltalt for å ha med vilje dyttet ektemannen sin utfor et stup på et fjell i USA. Hun og ektemannen hadde vært gift i bare åtte dager da drapet skal ha skjedd. Foto: AP / Missoulian, Kurt Wilson / NTB scanpix
PÅ VEI TIL RETTSSAKEN: Jordan Linn Graham er tiltalt for å ha med vilje dyttet ektemannen sin utfor et stup på et fjell i USA. Hun og ektemannen hadde vært gift i bare åtte dager da drapet skal ha skjedd. Foto: AP / Missoulian, Kurt Wilson / NTB scanpixVis mer

- Dyttet i døden av sin nye kone

Skal ha fortalt ektemannen at hun hadde en «overraskelse» til ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 22 år gammel kvinne fra USA er i disse dager i retten, tiltalt for drapet på sin ektemann Cody Johnson i Montana.

Kvinnen skal ha dyttet sin nybakte ektemann utfor et 61 meter høyt stup i nasjonalparken Glazier i sommer. Drapet skal ha skjedd bare åtte dager etter at det tilsynelatende forelskede paret hadde giftet seg, ifølge Fox news.

- Overraskelse 22 år gamle Jordan Linn Graham nekter for drapsanklagene. Hun innrømmer at hun dyttet ektemann, men hun hevder det var under en krangel og at det var i selvforsvar, melder NBC News.

Påtalemyndigheten mener hun mente å drepe sin ektemann. Hun skal ha skrevet tekstmeldinger til andre der hun fortalte hun var ulykkelig i det ukeslange ekteskapet.

Stefaren til den tiltalte kvinnen vitnet i retten i går. Da fortalte han Cody Johnson på en chat hadde fortalt at han hadde droppet planene sine om å dra og padle kajakk fordi kona hadde sagt at hun hadde en «overraskelse» til ham, skriver avisa Missoulian.

Et annet vitne hadde fått samme beskjed av mannen. Han kunne ikke være med å spille golf fordi kona hadde planlagt en «overraskelse».

Timer senere falt han i døden.

Deppa brud Graham har forklart i politiavhør, som er blitt spilt av i retten, at hun hadde bryllupsdepresjoner.

- Jeg trodde at når ei jente gifter seg ville hun være i skyene og lykkelig hele tida, sier hun i avhør.

Men hun skal ha angret seg på at hun giftet seg så ung, bare 22 år gammel.

- Jeg elsker ham fortsatt, sier hun i avhøret.