Frp og Ulf Leirstein-varsling

E-posten som avslører at FpU ble varslet om Leirstein i 2013

Espen Teigen sier han ikke kan huske e-posten.

HEVDER TEIGEN BLE VARSLET I 2013: En e-post fra daværende leder i Sarpsborg FpU, Erik Nilssen, skal ha varslet Espen Teigen om Leirstein-saken. Foto: INGAR STORFJELL/Aftenposten/NTB Scanpix
HEVDER TEIGEN BLE VARSLET I 2013: En e-post fra daværende leder i Sarpsborg FpU, Erik Nilssen, skal ha varslet Espen Teigen om Leirstein-saken. Foto: INGAR STORFJELL/Aftenposten/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den tidligere nestlederen i Sarpsborg FpU, Erik Nilssen, ble vinteren 2013 forsøkt ekskludert fra FpU, men eksklusjonssaken ble trukket.

Nilssen sier han i forbindelse med eksklusjonssaken sendte en mail til daværende generalsekretær i FpU, Espen Teigen, der han påpekte at inhabilitet hos en av dem som skulle behandle eksklusjonssaken. Som dokumentasjon la han ved SMS-er som dokumenterte et intimt forhold mellom denne personen og Ulf Leirstein.

Mener det var kjent

Til Dagbladet sier Nilssen at han ikke fikk spørsmål fra Teigen om denne SMS-en, og heller ikke kjenner til om informasjonen ble sjekket eller formidlet videre til hovedkontoret.

«Refererer til vår samtale tidligere i dag. Du bad om å få tilsendt bilder av sms-ene fra Leirstein», skriver Nilssen til Teigen, ifølge NRK.

Listhaug-rådgiver

Espen Teigen forteller Dagbladet at han ikke kan huske å ha mottatt denne e-posten.

- Jeg kan ikke erindre dette. Dette er fem år siden, og jeg fikk veldig mange e-poster hele tiden. Ut ifra det som er kommet fram nå, så har jeg fått en slik e-post, men jeg husker det ikke, sier Teigen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer