E-postskandalen: Clinton-rådgiver brakk mobiler i to og knuste dem med hammer

Clinton mistrivdes med nye mobiler og byttet tilbake til eldre modeller.

BRUKTE BLACKBERRY: Hillary Clinton har forklart at en av grunnene til at hun fikk satt opp en privat e-postserver da hun var utenriksminister var at hun da kunne lese e-poster på Blackberry-telefonen sin. Dette bildet er fra oktober 2011. Foto: Kevin Lamarque / AP / NTB scanpix
BRUKTE BLACKBERRY: Hillary Clinton har forklart at en av grunnene til at hun fikk satt opp en privat e-postserver da hun var utenriksminister var at hun da kunne lese e-poster på Blackberry-telefonen sin. Dette bildet er fra oktober 2011. Foto: Kevin Lamarque / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): E-postskandalen fortsetter å skape problemer for presidentkandidat Hillary Clinton.

FBI offentliggjorde fredag 58 sider av etterforskningsrapporten deres, og der var det betydelig skyts for Donald Trump og andre.

Det kom fram at Clinton i avhør sa at hun ikke husker om hun fikk opplæring i hvordan hun skulle oppbevare offentlige dokumenter.

Dette, ifølge Clinton selv, fordi hun hadde hatt en hjernerystelse, noe som gjorde at hun ikke kunne huske hver eneste orientering.

Donald Trump og hans støttespillere har forsøkt å så tvil om Clintons helsetilstand.

De har hevdet at hun ikke vil takle utfordringene som president.

Det kom også fram at hun ikke visste at hemmeligstemplet materiale var merket med (C), for confidential, og det ble slått fast at hun ble tilbudt en epostadresse da hun begynte å jobbe i utenriksdepartementet, men at hun avslo å bruke den.

Knuste mobil med hammer

Det er blitt spekulert i om Clinton kan ha blitt hacket mens hun var utenriksminister, og det er indikasjoner på at noen i det minste har forsøkt. FBI konkluderte med at det ikke finnes bevis for dette. Men de slår også fast at dette ikke kan avkreftes, fordi flere av de 13 mobiltelefonene hun brukte ikke er funnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer