FULL STOPP PÅ E18:  Fra nattens E18-kork på Moheim i Porsgrunn. Klokka 03.40 var hovedveien mellom sør og øst åpen igjen for trafikk begge veier. FOTO: PER FLÅTHE.
FULL STOPP PÅ E18: Fra nattens E18-kork på Moheim i Porsgrunn. Klokka 03.40 var hovedveien mellom sør og øst åpen igjen for trafikk begge veier. FOTO: PER FLÅTHE.Vis mer

E18 åpen igjen etter snøkaos

Vogntog kjørte ned politibil i Porsgrunn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): - Fra klokka 03.40 er E18 gjennom Telemark og  Vestfold åpen igjen for trafikk i begge retninger. Timene 22-tiden tirsdag har vært vinterens første store styrkeprøve og kork, melder vaktoperatør Tone Borgersen ved Vegtrafikksentralen Sør i Porsgrunn på morgenkvisten.

Tørr fokksnø og såpeglatt veibane førte til at all trafikk i retning Oslo var blokkert noen timer i natt av den tradisjonelle årsaken - vogntog på tvers.

Her er veitrafikkmeldingene for hele landet på morgenkvisten.

Smalt i politibilenTidligere i går var det E18-trøbbel på snørike Sørlandet.

Seint igår kveld stoppet det helt opp på Moheim i Eidanger på Telemark-siden av fylkesgrensen mellom Vestfold og Telemark.

- Det startet med et vogntog som sto på tvers. Vi dro ut for å dirigere andre vogntog til side, og flere stroe biler kjørte i hverandre på kort tid. Også vår egen politibil ble påkjørt av et vogntog som ikke klarte å stoppe. Heldigvis har floken løst seg opp uten personskader, sier operasjonsleder Terje Edvardsen i Telemark politidistrikt til Dagbladet.