E18 åpnet for all trafikk

Ingen problemer så langt i natt mellom Kristiansand og Grimstad. Men Vegvesenet ber bilførerne vurdere om de trenger å benytte veien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): E18 mellom Kristiansand og Grimstad er nå åpnet for all trafikk i begge retninger, etter at veien har vært stengt siden torsdag morgen. Det er fortsatt snø og vind, men ikke like ille som det har vært tidligere. Politiet beskriver kjøreforholdene som normalt vinterføre.

- Vi åpnet for vogntog i halv tolv-tida torsdag kveld, og det gikk såpass bra at vi åpnet veien for personbiler like etter, opplyser operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politidistrikt til Dagbladet.no.Han forteller at trafikken nå går som normalt, men med noe redusert fart fordi alle vogntog må kjøre med kjetting.

Regner med normal morgentrafikk

Brøytebilene holder foreløpig snøen unna, og de fleste vogntogene som har ventet i lang tid på å få kjøre videre, er nå kommet seg av gårde.

- Så lenge vi holder brøytebilene i gang, og det ikke skjer noen uhell som stenger av veien, regner vi med at det ikke blir noen problemer, sier Arnesen.

Selv om det foreløpig er få personbiler ute på veiene, tror ikke Arnesen det vil bli større problemer når morgentrafikken setter i gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer