E6 stengt i Nordland. Bil tatt av bølgene - nå står Vestlandet for tur

Uvær herjer langs kysten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Er du rammet av uværet? Har du bilder eller video? Tips oss på mail: 2400@db.no, MMS/SMS: 2400, eller telefon: 2400 0000.

(Dagbladet): Uværet som herjer langs store deler av kysten natt til fredag, førte til store problemer i trafikken i Nordland i natt. 

E6 over Saltfjellet er stengt som følge av uværet, det samme er Hadselbrua mellom Langøyra og Børøya. Der skal steiner på størrelse med fotballer ha blitt kastet opp på brua, som følge av sterk vind og høy sjø, skriver politiet på Twitter. 

Travel natt Politiet i Bodø måtte sperre av et område i sentrum av byen, da kraftig vind sendte glass ut i veien. Like før klokka 1 ble E6 midlertidig stengt for store kjøretøy, etter at et tre hadde blåst over veien ved Storjord i Saltdal. 

- Det har vært nok å gjøre i natt. Heldigvis har det ikke blitt meldt om noen personskader, men en del materielle skader, sier operasjonsleder Jon Inge Moen i Salten politidistrikt til Dagbladet. Kort tid etter at treet var blitt ryddet fra veien, fikk politiet i Salten melding om at et vogntog sto på tvers og sperret trafikken ved Kobbskartunnelen nord for Fauske. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer