E6-ulykke: Siktet for drapsforsøk på kona

Mann siktet etter trafikkulykke.

SIKTET: En mann er siktet for drapsforsøk og grov vold etter ulykken på E6 i Sarpsborg torsdag. Foto: Freddie Larsen
SIKTET: En mann er siktet for drapsforsøk og grov vold etter ulykken på E6 i Sarpsborg torsdag. Foto: Freddie Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du tips om saken? Send e-post til 2400@dagbladet.no

Mannen som er siktet for å ha kollidert med en annen bil i høy hastighet på E6 på Grålum torsdag formiddag, er nå siktet for drapsforsøk. Siktelsen utvides etter politiets etterforskning, og mannen blir begjært varetektsfengslet, melder Sarpsborg Arbeiderblad.

Mannens advokat Harald Otterstad bekrefter siktelsen overfor Dagbladet. Hans klient er siktet for drapsforsøk på sin kone, som satt i samme bil som ham.

- Klienten er siktet for drapsforsøk. Han er også siktet for et tilfelle av grov kroppsskade, sier advokaten.

- Svært forvirret

Det er ifølge Otterstad uvisst om den siktede mannen i det hele tatt vil la seg avhøre fredag. Han ligger for tida innlagt på sykehus etter hendelsen.

Selv har advokaten svært lite informasjon om hendelsesforløpet foreløpig. Et avhør av klienten skulle i utgangspunktet ha startet klokka 10.00 fredag.

- Men det er utsatt foreløpig, og det er uklart om det vil være mulig å gjennomføre verken avhør eller fengslingsmøte i dag, sier Otterstad.

Advokaten legger til at det ser ut til å gå bra med mannen.

- Han har en del smerter, men framstår ikke hardt skadd fysisk. Han er imidlertid svært fortvilt og forvirret, sier Otterstad til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer