Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

East 17-Brian sparket

LONDON (Dagbladet): Vokalisten Brian Harvey (22) i East 17 har fått sparken av resten av gruppa. Hans tabbe var at han sa at ecstasy var ufarlig. Noen timer seinere beklaget Harvey uttalelsen, men bandkollegene har fått nok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var de andre medlemmene Tony Mortimer, John Hendy og Terry Coldwell som tok beslutningen om at Brian Harveys tabbe måtte få de alvorligste konsekvenser.

Brian Harvey sendte beskjed tilbake til de andre hvor han sa på den mest vulgære måte at de kunne dra dit pepperen gror.

I et åpent brev til The Sun-leserne skrev gruppas leder Tony Mortimer i går: «Hele den siste måneden siden albumet «Up All Night» kom ut har det vært stadig vanskeligere å leve med Brians konstante og utålelige humørskifte. Hans holdning til oss i gruppa, til fansen og til media har vært sjokkerende ... Vi kan ikke godta bruk av narkotiske stoffer.»

Mortimer skriver videre at han tror Brian Harvey trenger psykologisk hjelp.

18.januar: Ecstasy-tabbe av East 7-stjerne