Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ebola-alarm på Arlanda flyplass

Mann isolert på sykehus i Stockholm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det skriver Aftonbladet.

Avisa skriver at et mulig ebola-tilfellet nå undersøkes. Det var en mann som i ettermiddag ankom Stockholm lufthavn Arlanda.

- Mannen blir fraktet til høyisolasjonsenheten på Karolinska universitetssjukhuser hvor han skal undersøkes. Først da kan vi konstatere mistanke om ebola, sier Helena Hervius Askling, smittevernlege i Stockholm, til avisa.

Mannens fly kom fra et land i Midtøsten. Det er foreløpig ingen av de involverte i saken som har vurdert at det er snakk om et ebolatilfelle, og at passasjeren ikke er fra et av de ebolarammede landene.

Ulf Wallin, pressansvarlig på Swedavia som driver Arlanda, sier til Expressen:

- Politiet i tollen oppdaget en pasient som var dårlig. Da satte vi i gang alarmrutinger og tilkalte den sykepleieren vi har på flyplassen som så etter pasienten, sier han.

Han opplyser også overfor Aftonbladet at pasienten kastet opp og var sløv.

Wallin opplyser overfor Expressen at trafikken på Arlanda vil gå som normalt og at det ikke er noe å frykte for passasjerene.

Saken oppdateres

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling